КАК СЕ ДЪРЖАТ ЖЕНИТЕ НА БЕДНИТЕ МЪЖЕ?

Много пъти съм забелязвала, че жените “престъпнички” са еднакви, като клонинги. Не искам да кажа, че те са зле поддържани или грозни (въпреки, че и това често се случва). Или имат кодови фрази, които програмират мъжете на бедност? От успешни в миналото мъже правят неудачник и нещастник?

Психотерапия

Анализирах и разбрах, че зависимост за успешността на мъжете от поведението на съпругите им има – най-малко с 99% вероятност. Например: Има такъв вид жена, ще я нарека “паразит”. Нейната мисия от началото на връзката – да издои от мъжа всичко, което е възможно, да го накара да и носи максимална полза.

За такава жена мъжът не е нищо повече от животно, който заради това, че използва тялото й, вече и е задължен до гроб, на майка й, а понякога и на приятелките и. Но как да се направи от мъжа безсловесен смотаняк? Много просто, погледнете.

Психотерапия

Отделяне от близките. Това е първата стъпка, с която започват “паразитите”. Тя напълно незабележимо успява да се скарат с всички роднини на мъжа и буквално му забранява да се намира на тяхна територия.

Тя постоянно несправедливо е обидена на майка му или баба му, така че ще живее само отделно. Самостоятелната територия е нейното първо изискване.

Завземането на властта над територията. Жената-паразит обикновено постъпва по следния начин: или води съпруга си на нейната територия, или, по-вероятно, ще иска да и купи къща, която документално е само нейна собственост.

Това е стандартен ход на жената – паразит, след което всичко става ясно. Освен това плащането по кредитите ще прави само мъжът. Тя ще обоснове искането си какво ли не – страх за съдбата на неродените деца, страх от евентуално предателство, начин да покаже любовта си. Смисълът на подобно поведение е едно – да получи инструмент за натиск.

Сега е необходим последен скок за да може съвсем законно да завземе властта в къщата. Най-често се появява дете, или няколко. Още в началото на бременността е времето за манипулации: “Нима няма да направиш това за собственото си дете? Няма ли да се погрижиш за семейството си?”

Мадам започва да беснее повече, отколкото и подсказват хормоните. В този момент на мъжа се внушава чувството за вина: “Ти направи малко за детето, погледни другите мъже, ти си лош, безчувствен, ти ме обиди, ти ми дължиш това или онова... ”

Психотерапия

Мъже, бъдете много внимателни! Новият вирус, който поразява мъжкото население, се разпространява с ужасна скорост. Ето основните симптоми на заболяването, начините на предаване и информация за паразита. Паразитът в този случай е от женски пол, вашата приятелка или съпруга.

Външно, паразитът може да бъде привлекателен и съблазнителен, но се отличава с желанието си да не прави нищо и да устройва живота си за ваша сметка. Огромна колония от жени-паразити пълзи навсякъде. Зачатъците на мозък у паразита са способни само да продават особено скъпо и ефективно своите репродуктивни органи.

Жената-паразит може да бъде идентифицирана по думите “ти си длъжен да”, “ти трябва”, “ти си мъж.” С тяхна помощ в мозъка ви се внедрява идеята за това, че трябва да обезпечавате изцяло всяка точка от “списъка с желания” на паразита, който със сигурност ще расте от ден на ден.

Постепенно, паразитът става все по-нагъл и започва да замърсява мозъка ви с продуктите на своята жизнена дейност. Вие започвате да изпитвате постоянно чувство за вина и загуба на самоуважение. В същото време егото на паразита се раздува невероятно. Жената- паразит започва да се чувства като кралица. Вие в този случай сте не сте нищо повече от полезен домашен любимец.

ПсихотерапияЗа да поддържа вашият организъм в отслабено състояние, паразитът използва следните методи: ограничава контактите ви със семейството и приятелите ви, лишава ви от правото да се разпореждате със собствените си пари, постоянното мърмори и прилага ежедневно сексуален шантаж.

Наличието на последния метод за въздействие на 100% показва необходимостта от борба с инфекцията вътре в тялото ви. Жената-паразит може умишлено да оказва отрицателен ефект върху външния ви вид и начин на обличане, за да ви направи да изглеждате по-малко привлекателен за други паразити.

Заболяването е обратимо. Единственият метод за лечение е прекъсването на връзката с паразита. В особено тежките случаи заразеното лице се превръщат в мазно, очукано, зле облечено, лишено от пари и секс създание, което с последния усилия се опитва да осигури нуждите на семейството. При тежки случаи – инсулт и смърт на около 45 години. Бъдете бдителни.

Ако се разпознавате в горния текст, незабавно вземете мерки за разрешаването на проблема, защото “животът е твърде кратък, за да го пропилявате” и “всеки човек има право на щастие и любов”. Свържете се с нашите специалисти, за да получите професионално мнение и подкрепа в нелекия път на “спасението”. Възползвайте се от нашите предложения за групова или индивидуална терапии и решете проблемите си веднъж за винаги.

Разбира се би било крайно сексистко , ако се опитаме да премълчим факта, че: Не са малко и Мъжете-паразити, затова оставяме темата с продължение. Очаквайте материалът ни за Мъжете “използвачи”, съвсем скоро.

Ние, специалистите от Боуен център, чрез Позитивна психология и психотерапия възстановяваме психичния ви баланс, като ви освобождаваме от бремето на негативните мисли и емоции, за да се стабилизира психиката ви в състояние, такова че да функционира по най-оптималния за вас начин. Още след първите ни срещи, вие ще усетите положителната промяна в себе си: ще имате по-добро самочувствие, и ще започнете да постигате целите си с лекота и увереност, ще се радвате на нови успехи и ще придобиете контрол над живота си, ще спре да ви тежи реалността в България, защото ще осъзнаете, че всичко зависи от вас и вашите нагласи.

За да ускорим резултатите и с цел да се избегне медикаментозно лечение, съчетаваме Психотерапията с Боуен терапия, доказана холистична методика, която се прилага за възстановяване от химичен и хормонален дисбаланс. Съчетаването на двата метода на терапии позволява още по-голямо прецизиране на лечението и гарантира успеха му (това е особено важно при лечението на хронични и „труднолечими и нелечими“ заболявания).

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Позитивната психотерапия и Боуен терапията могат да помогнат във вашият конкретен случай и защо Позитивната психология и Боуен техниката са толкова успешни в лечението на много сложни състояния и редица психични проблеми? - се свържете се с Ина Антонова - Позитивен психолог и психотерапевт, специалист в лечението с "Цветята на Д-р Бах" и дългогодишен член на „Международната асоциация по позитивна психология”, или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Позитивна психологияПозитивен психолог         Ина Антонова
и психотерапевт:................................
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: ina@bowencenter.bg

Виж още:
Каква е разликата между психотерапевт, психолог и психиатър?
▶ Защо ни привличат неправилните хора?
Симптоми на сексуалната депресия
Егото ни жадува за: Oдобрението на околните
Програмирай съзнанието си за щастлив живот
Рецепта за здравословно самочувствие
Трябва ли да ни хлопа дъската, за да посетим психолог?

по материали на Morena Моrana
източник:
https://bg.checkonline4you.com


 

ЕТИКЕТИ

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ