ПОБЕДЕТЕ ПРОЛЕТНАТА УМОРА С БОУЕН

Климатичните промени са причина организма да изпадне в стрес и да понесе поражения, които наричаме с общото име “Пролетна умора”!

През пролетта времето ще е доста променливо и човешкият организъм е уязвим към различните инфекции и голяма част от хората страдат от умора и отпадналост, а от там и до спадове в настроението и изострянето на невропсихичните проблеми...

Пролетната умора атакува - ПРОМЕНЛИВОТО ВРЕМЕ ВОДИ ДО ПО-РАННА ПРОЛЕТНА УМОРА!!!
Спрете я с Техниката Боуен и се отървете от досадните: отпадналост, депресии, алергии и мигренозни пристъпи,
в кампанията ни до 30 април!


 

Боуен терапия - пролетна умораЗа съжаление, настъпването на най-красивия сезон в годината поставя началото и на пролетната умора. Значителните температурни амплитуди, характерни за периода март-април, подлагат тялото на допълнителен стрес. Резките промени в атмосферното налягане предизвикват общо неразположение, придружено с главоболие, влошаване на здравословното състояние, понижаване или повишаване на кръвното налягане, постоянна умора, сънливост и депресия. Тези симптоми се проявяват при над 50% от хората като от тях се оплакват по-често жените, но при малкото засегнати мъже симптомите са по-ярко изразени и това състояние преминава по-тежко.

Повечето хора пренебрегват факта, че през зимния сезон не задоволяват напълно дневната си нужда от витамини и минерали. Усещането за ситост, което някои не особено полезни храни дават, не е достатъчно. Затова и страдаме от авитаминоза, която се смята за основната първопричина за пролетната умора.

Как да я разпознаем?

• Кожата се лющи, има наличие на възпаление по кожата, малки рани, пукнатини, натъртвания раздразнени места от дрехи и бижута, които не са се появявали преди.
• Нокътната плочка потъмнява. Може да има пукнатини по нея или бели резки или ленти (алтернативно този ефект се нарича „цъфнали“ нокти).

• Косопад, появата на рани по кожата на главата, изобилен пърхот, изведнъж косата започва да побелява, структура на косъма става чуплива. Това е сигнал за авитаминоза.
Боуен терапия - пролетна умора• Кървене на венците, подуване на езика (понякога езикът може да промени цвета си), рушащи се зъби, язви на езика и бузите.
• Сълзене и зачервяване на очите, понякога подпухналост, постоянен сърбеж на очите. Това може да доведе до размазване на изображението, появата на бял блясък, чувствителност към ярка светлина. Проблемите с очите алармират за сериозна опасност от авитаминоза.
• Болки в мускулите, ставите, отоци, по-рядко – гърчове, изтръпване, проблеми с координацията на движенията.
• Постоянно усещане за студ, умора, а понякога променена или повишава телесната миризма.
• Повишено чувство на тревожност, страх, чувство на неудовлетвореност, умора, разсеяност, раздразнителност и агресия е сигурен признак, че може би поведението ви е следствие от авитаминоза.
• Храносмилателни проблеми (диария, запек, появата на наднормено тегло, висок холестерол, лош апетит, притъпяване на вкусовите рецептори, постоянно отвращение).
• Намалена сексуална активност.

Дори и само един от изброените симптоми са опасни и неприятни. Боуен терапията в съчетание правилно хранене е решението на проблема. Вземете мерки сега!

Боуен терапия - пролетна умораПролетните психо-физиологични проблеми: сънливост, разсеяност, намалена работоспособност и лесно изтощаване, са типични за прехода от един сезон в друг. Един от най-чувствителните сезони за биологичната адаптивност на организма е именно пролетта. В този тежък за тялото момент, допълнителното му натоварване с медикаменти е относително опасно и в повечето случаи не дава положителен резултат. Затова множество специалисти препоръчват нетрадиционни подходи като Боуен терапия, която е считана за най-надеждния метод за справяне с досадните депресии, алергии и мигренозни пристъпи. Боуен техниката е уникален и нов за нашите ширини метод за неинвазивно въздействие върху организма, който Боуен терапия - пролетна умораВи гарантира напълно решаването на здравословните проблеми.

Когато в тялото не постъпват полезни вещества под формата на витамини и минерали, настъпват метаболитни проблеми, а всички искаме да сме слаби и стройни за предстоящият летен сезон – вижте повече ТУК!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Боуен терапията може да помогне във вашият конкретен случай и защо Боуен техниката е толкова успешна в лечението на много сложни състояния и редица заболявания? - се свържете се с Димитър Парушев - Боуен терапевт, рехабилитатор и гл. секретар на Българска асоциация по Боуен терапия (БАБТ) или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Боуен терапияБоуен терапевт:      Димитър Парушев
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: dp@bowencenter.bg

Виж още:
Боуен терапия за подобряване на метаболизма
Боуен терапия - истини и заблуди
▶ Ефективността на терапия боуен
▶ Да излекуваме тялото с боуен
▶ Боуен срещу бебешки колики
▶ Боуен терапия - 16 ползи
Боуен срещу нощно напикаване
▶ Как щастието влияе на здравето
▶ Изборът да обичаме себе си


 

ЕТИКЕТИ

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ