ЗА НАС

Боуен Център - СофияБоуен център е основан през 2011 г. като част от идеята за неконвенционално лечение съпътстващо традиционните медицински методи и подпомагащо възстановяването на организма по време на и след преживени шокови състояния и заболявания.

Боуен Център - СофияВ него работят дипломирани специалисти – Боуен терапевт и Психолог – специалист в лечението с „Цветята на Д-р Бах”, които се грижат за комфорта и качеството на предлаганите услуги.

За краткото време, от създаването си до сега, от услугите ни са се възползвали множество хора, които бяха доведени при нас от нуждата да получат „различно решение” на проблемите си – били те ментални или физически.Боуен Център - София

В нашия център се извършват възстановителни и лечебни процедури на: професионални спортисти и танцьори, работим и със стационарно болни, както и с хора с различни заболявания. Опитът ни показва, че нито една друга методика не е толкова ефективна и полезна, колкото Боуен терапията.

Боуен Център - СофияСлед задълбочени научни изследвания и в самата практика се доказа, че няма състояние, при което Боуен да не може да помогне. Не случайно в повечето държави от ЕС, разходите за процедурите Боуен се поемат от здравните каси, защото Техниката Боуен е официално призната за съпътстваща медицина.
 
Алтернативните методи от Боуен терапия  в съчетание с Позитивната психология  и Цветята на Д-р Бах, успяват да накарат всяко тяло да възстанови химичния и физиологичния баланс, които са му необходими, за достигането на оптимален тонус, добро здраве и щастлив живот.