СИРИУС-Д - SIRIUS-D

Хранителна добавка, която възстановява всички тъкани и органи - колкото и нескромно да звучи е самата истина!

Боуен и Сириус-Д - Sirius-D

Какво представляват продуктите SIRIUS-D? Във всичките си модификации са хранителни добавки, допълнителна храна, подходяща за приемане при голям брой здравословни проблеми и във възстановителния период, или при тежка физическа работа. Продуктите SIRIUS-D са универсални – подходящи и за двата пола, независимо от възрастта. Могат да се приемат от бременни жени и майки кърмачки.

Подпомага възстановяването при следните случаи: 

1. Опорно-двигателен апарат: Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа. След операция на скъсан връзки, минискус и ахилес.

2. Сърце и кръвоносна система: Възстановяване след инфаркт и инсулт и предпазване от тях. При коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония. Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето - спомага регенерирането им. Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул. Сърдечна недостатъчност. Аневризми и стеснение на аортата.

3. Автоимунни заболявания: Множествена склероза. Лупус. Синдром на Сьогрен. Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

4. Очни болести: Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото/.

5. Бъбреци: Подпомага функцията на бъбреците при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Резорбиране на камъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.

6. Детски паралич: Детска церебрална парализа – наблюдава се значително подобрение. Стомашно-чревни заболявания, гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.

8. Простата: Аденом. Стеснение на пикочния канал.

9. Диабет: Премахва последствията. Диабетна полиневропатия. Декубитални рани и др.

10. Черен дроб: Цироза. Чернодробна стеатоза. Стеноза.

11. И други като: Последствията от подагра. Паркинсон. Камъни в жлъчката. Резорбиране на шипове, кисти, миоми…

12. Щитовидна жлеза: Стопяване на кисти. Подобряване и регулиране нивата на хормони и антитела.

13.  Безброй сложни състояния, с които конвенционалната медицина и фармацията приемат за нелечими.

Как действа SIRIUS-D?

Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. "Сириус-Д" не само поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки гранулозна фиброзна /цикатриксова/ тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, автоимунни процеси, лъчеви поражения и др.. Известно е, че прилагането на каквито и да било други медикаменти и хранителни добавки, не могат да доведат до превръщането на гранулозната тъкан в здрава. Продукта подобрява микроваскуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Отпушва кръвоносни съдове, почиства ги от плаки, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява променената хрущялна и костна тъкан.

Боуен и Сириус-Д - Sirius-DБоуен и Сириус-Д - Sirius-D - професор Димитров
След консултация и прецизно снемане на анамнеза за състоянието ви, специалистите на Боуен център ще поръчат СИРИУС-Д / SIRIUS-D в индивидуална комбинация за вашият специфичен организъм и конкретен проблем. Продуктът ще бъде прецизиран и изработен (под контрола лично на създателя му проф. Димитров) специално за вашия случаи и ще ви бъде доставен на възможно най-ниската пазарна цена. Свържете се с нас на тел.: 0882 416 567 или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

 

Какво съдържат продуктите SIRIUS-D? Съдържа всички видове аминокиселини и белтъчините и натурални растителни добавки, които бързо се усвояват от организма. Основна съставка на продуктите SIRIUS-D са натурални водоразтворими животински белтъчини. В зависимост от модификациите на продукта те се съчетават с канела, куркума и/или ванилия. Продуктите SIRIUS-D съдържат нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, съдържащи всички необходими аминокиселини, необходими за синтеза и бързото набавяне на белтъчини в човешкия организъм. Протеините, съдържащи се в продуктите SIRIUS-D са много бързо усвоими в организма, което допринася за ускоряване на възстановителните процеси в човешкото тяло. Няма консерванти и добавки с неблагоприятен ефект.

Как да се приемат продуктите SIRIUS-D? Предлагат се в прахообразна форма и могат да бъдат приемани с кисело мляко, натурален сок, бульон или друга подходяща за потребителя течност. Желателно е дневната доза (от по 0,25 гр. на 1 кг. тегло) да се раздели на два приема – сутрин и вечер, преди хранене. Изключително важно е да се знае, че по време на прием не следва да се допуска прекъсванe. Това намалява концентрацията в организма и се отразява негативно на търсения положителен резултат от приема.

Колко дълго да се приема SIRIUS-D? Това са напълно натурални продукти и положителното им въздействие се осъществява чрез продължителна доставка в организма на необходимите му аминокиселини. Затова, за постигане на положителни резултати, препоръчваме прием на SIRIUS-D най-малко три месеца, след което да бъдат направени необходимите изследвания. При констатирани положителни резултати, приемът на Sirius-D следва да продължи в поддържащи режими.

Има ли ограничения за прием на SIRIUS-D? Продуктите не съдържат лактоза и глутеин. Не съдържат ГМО. Не са установени негативни въздействия на продуктите SIRIUS-D върху човешкия организъм. Продуктите SIRIUS-D се комбинират с всички видове медикаменти. (Важно: при установени алергични реакции към някоя от съставките, задължително се консултирайте с лекар преди прием!)

Има ли диетични изисквания по време на приема на продуктите SIRIUS-D? Продуктите са хранителна добавка, допълнителна храна. Те допълват ежедневното Ви хранене, но не заместват нормалния Ви разнообразен хранителен режим. Няма диетични ограничения, свързани с приема на продуктите SIRIUS-D. (Важно: ако имате диетични ограничения, предписани от лекар – следва да ги спазвате!)

Регистрация: Удостоверение за регистрация по закона за храните №165/20.12.2010 г. с регистрационен № BG 0704013. Лицензиран от Министерство на здравето, рег. № 02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз /ЕС/ по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г. Производител: ЕТ "Сириус-Д"