ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ

Система за балансиране на физическото и енергийните тела и активиране на лечебния и възстановителен потенциал на човешкото тяло, включваща проверка на енергийното поле за смущения и намеси, възстановяване на нормалния цикличен ритъм с метода на HUESA и активиране на 7-те основни чакри в организма.

Какво е метода на HUESA - УНИВЕРСАЛНА ЕНЕРГИЯ?

Според източните традиции в Индия и Китай ние, хората имаме и по-фина енергийна структура, която се състои от невидими енергийни центрове и канали. При нарушено равновесие на жизнената енергия (недостиг или излишък) в центровете или каналите, организмът може да отслабне или да се разболее. В някаква степен всеки човек поема Универсална енергия „отвън“ чрез главните си енергийни центрове (чакри), но малцина могат да управляват ефективно този процес, а някои дори не знаят за него. В този контекст използваме „Универсална енергия“ и за обозначаване на фината енергия извън човешкото тяло, която ние обучените Енергийни терапевти можем да приемаме, да предаваме и да съхраняваме съзнателно, за да подобряваме цялостното състояние на всеки организъм. За по-лесното разбиране и усвояване на метода на HUESA казваме, че когато Универсалната енергия навлезе в тялото ни, тя се превръща в „човешка енергия“.

Боуен център

Когато Универсалната енергия е в балансирано състояние в организма ни, ние се чувстваме добре, в кондиция сме, не се разболяваме. Недостигът или нарушеното равновесие на жизнената енергия в тялото води до блокажи, които с времето стигат до физическото, материалното ниво, като разрушават органи и системи. Причините могат да бъдат много и 

различни – от дистрес, генериран с години, до неправилен хранителен режим и нездравословен динамичен стереотип. При всички случаи става въпрос за нарушен енергиен поток в нашето тяло. Когато успеем да възстановим „пътищата” за протичане на тази енергия, когато се отворим за нея и усвоим начините за нейното ползване, можем да възстановим и пълноценните жизнени функции на организма. А оттам и да се радваме пълноценно на живота.

Универсалната енергия работи във всички органи и клетки на тялото. Когато навлезе в човешкото тяло, ние я наричаме Човешка енергия. Нейното протичане помага на енергийната ни система да възстанови естественото си равновесие и по този начин да постигне състояние на цялостна хармония на тялото, ума и душата. Това е холистичен подход, който връща нарушената енергетика на човека в цялостния енергиен поток на Вселената.

Енергийният баланс по метода на HUESA е идеален като самостоятелна енергийна терапевтична система, но също така успешно може да се добави в сесии на други холистични терапии (като Боуен терапия, Психотерапия, Рефлексотерапия и други), както и други холистични техники могат да се интегрират в HUESA сеансите.

 

 

ЕТИКЕТИ