БОУЕН СТУДИО ЗА ЛЕЧЕНИЕ И РЕЛАКС

Усещате ли отрицателното въздействие на външните фактори върху здравето си?! Забелязвате ли, че напоследък нито се храните правилно, нито спите достатъчно?! Преуморени и стресирани ли сте?! Забелязвате ли, че нервната ви система става все по-претоварена, а стресовите фактори – все по-агресивни?! Чувствате ли се беззащитни срещу всички тези атаки, на които е изложено тялото Ви, или просто: Нищо не ви се прави?!

 


Ако чувствате, че нещо в тялото Ви не е наред, ако то подава различни и странни сигнали – симптоми, които не могат да бъдат точно диагностицирани, ако многократно и безрезултатно сте се опитвали да се лекувате, то тогава сте попаднали на точното място! Боуен център Ви очаква!

За всичко изброено по-горе, е по-вероятно виновни да са: мрачното време, обездвижването, предменструалния синдром (ПМС), натрупани умора и стрес или липса на ясни цели, а тези състояния и симптоми се преодоляват най-успешно с програмите на Боуен център, включващи Боуен терапияПозитивна психология и Терапия с Цветята на Д-р Бах.


БОУЕН ТЕРАПИЯ

Боуен терапия
Техниката Боуен е една от малкото терапии, които пряко влияят на Вегетативната Нервна Система (ВНС). Приложението й е истинско удоволствие и за терапевта и за клиента, защото тя е много лека и не агресивна техника, която се извършва посредством много лек натиск в различни зони от тялото, без никакво агресивно мачкане, стискане и загряване. Ще усетите само кратко и нежно движение на точно определено място. Повлияването става без лекарства и без други неприятни манипулации, от които не рядко има и вредни последствия, но идеално се съчетава с конвенционални медицински лечения, като съпътстваща и допълваща терапия. Тайната е в това, че Боуен терапията действа по следния начин: балансирайки ВНС, се подобрява регулацията на всички вътрешни органи и системи, постигайки по-добър баланс на тялото. И това не е всичко: Боуен техниката въздейства и върху ендокринната система, така се осигурява оптимален хормонален баланс. Постига се също и силно детоксикиращ ефект. Всичко това привежда целия организъм в хармония, възвръща пълния ни капацитет, осигурява ни необходимите енергия и желание, за да постигнем всичко, което ще ни направи здрави и щастливи! 

 

ПОЗИТИВНА ПСИХОЛОГИЯ

Позитивна психология
Позитивната психология въздейства по много лек и забавен начин, защото ви помага да се фокусирате върху субективните преживявания, да достигнете психично здраве и разцвет, карайки ви потопени в дейностите на живота да се замислите и да откриете своя запас от положителни качества и силни страни. Вместо да пита: „Какво не е наред?”, Позитивната психология пита „Кое е правилно за вас?” -   следователно, фокусът е върху идентифициране и мобилизиране на личностните ви активи, за да се намери начин и помощ за смекчаване на проблемни емоции, когниции (образи, идеи, представи, вътрешната реч на личността) и поведение. Като същевременно Позитивната психология, чрез система от мисловни упражнения, развива личностни умения и увереност за справяне с предизвикателствата на живота. Този вид психология ви учи как да се стимулира и поддържа оптимално състояние на благополучие, баланс на идеално съотношение на положителни и отрицателни емоции и спомага за придобиване на опит за своевременно справяне със стреса и проблемите в ежедневието.

ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ
 

Енергийна терапия, Енергийно балансиране, Божидар ДимитровСистема за балансиране на физическото и енергийните тела и активиране на лечебния и възстановителен потенциал на човешкото тяло, включваща проверка на енергийното поле за смущения и намеси, възстановяване на нормалния цикличен ритъм с метода на HUESA и активиране на 7-те основни чакри в организма. Универсалната енергия работи във всички органи и клетки на тялото. Когато навлезе в човешкото тяло, ние я наричаме Човешка енергия. Нейното протичане помага на енергийната ни система да възстанови естественото си равновесие и по този начин да постигне състояние на цялостна хармония на тялото, ума и душата. Това е холистичен подход, който връща нарушената енергетика на човека в цялостния енергиен поток на Вселената. Енергийният баланс по метода на HUESA е идеален като самостоятелна енергийна терапевтична система, но също така успешно може да се добави в сесии на други холистични терапии (като Боуен терапия, Психотерапия, Рефлексотерапия и други), както и други холистични техники могат да се интегрират в HUESA сеансите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА ВИДЕО ГАЛЕРИЯ ТУК