ПАРИТЕ НЕ ВИ СТИГАТ?

Ето 8 начина рязко да забогатеете!

Боуен Център

Прости и тактически съвета, които можете да започнете да прилагате веднага, за да увеличите доходите си:

1. Престанете да правите това, което правите. Чували сте навярно израза: „Безумието – това е да се прави едно и също нещо и всеки път да се очаква различен резултат.“ Ако нещо не ви устройва час по-скоро се откажете от него, защото именно то създава текущата реалност, от която не сте доволни. Това му е хубавото на живота, че ти дава възможност само за час напълно да промениш хода на събитията и да ги насочиш в друго русло. Независимо от всички ваши минали решения, от правилното ви отделя само едно.

2. Не позволявайте на парите да властват над вас. Вашата  самооценка няма нищо общо с вашите финанси. Благополучието е състояние на ума и ако сега не разполагате с него, значи сте потиснати. Вие сте това, което ви влияе, а не това, което имате.

3. Нека печалбите бъдат ваш приоритет. Когато съставяте седмичния си график трябва да сте сигурни, че седмицата започна с дела, които ви носят печалби. От всичко което вършите само  20% действия създават  80% печалби. Проучете добре от какво най-много печелите. Мислете за две, най-много три неща, които ви носят пари. И ги включете в седмичното си разписание. Постоянно си задавайте въпроса дали вашите занимания ви носят печалба. Съсредоточете се върху делата, не върху чувствата. Не забравяйте, че усилията се осребряват.

Боуен Център4. Ценете времето най-много от всичко. Времето е по-ценно от парите. Винаги може да получите пари, но никога – повече време.  Имаме само 24 часа в денонощието и това, за какво ги изразходваме, определя всичко.

5. Да казваш „Не” е напълно нормално. Стив Джобс веднъж сподели: „Това, че Apple умееше да отказва, в крайна сметка я доведе до успех.” Ако имате много отговорности, тази кратка думичка ще промени живота ви. Кажете „Не” на всичко, което не ви позволява да печелите, докато не се озовете там, където се чувствате комфортно и уверено. Обещайте си да се фокусирате върху това, което ви носи доходи, а не ви изтощава и напряга.

6. Кръгът на общуване е сила. Повечето прекършени хора общуват с подобни и заедно остават в низините. Променете, ако трябва обкръжението си, създайте връзки и отношения с хора, които „играят” на по-високо ниво в живота от вас. Открийте такива хора, защото с времето започваме да приличаме на тези, с които прекарваме повече време заедно. Тяхната ценностна система, начин на живот и отношения са заразителни. Затова избирайте ги умно.

7. Забравете за оправданията. Появят ли се оправданията, банковата сметка започва да се топи. Енергията и времето, които губите за оправдания по-добре насочете в обмисляне на решения, които ще поведат живота ви напред. Оправдания са болест и всеки, който продължава да страда от нея, непрекъснато има финансови проблеми.

Боуен Център8. Преключeте фокуса си от жертва на лидер. Престанете да се жалвате от икономиката, да обвинявате миналото си, вашия шеф или организацията, в която работите. Престанете да мислите за света около вас. Поемете повече отговорност, сменете работата си, вдигнете цената си.

P.S. Разликата между обичайното възнаграждение и екстраординерните доходи е в бързата реализация. Колко бързо ще постигнете ръст на лrчните си финанси? Ако приемете тези съвети напълно сериозно, само след два месеца вашите доходи рязко ще се увеличат. Важно е да вярвате, че вашата банкова сметка не е това, което сте, а това, което сте били преди да вземете решение да постигнете благополучие.

Ние, специалистите от Боуен център, знаем, че тайната на щастието се корени в хармонирането със света, който ни заобикаля затова, чрез Позитивна психология и психотерапия възстановяваме психичния ви баланс, като ви освобождаваме от бремето на негативните мисли и емоции, за да се стабилизира психиката ви в състояние, такова че да функционира по най-оптималния за вас начин. Още след първите ни срещи, вие ще усетите положителната промяна в себе си: ще имате по-добро самочувствие, и ще започнете да постигате целите си с лекота и увереност, ще се радвате на нови успехи и ще придобиете контрол над живота си, ще спре да ви тежи реалността в България, защото ще осъзнаете, че всичко зависи от вас и вашите нагласи.

За да ускорим резултатите и с цел да се избегне медикаментозно лечение, съчетаваме Психотерапията с Боуен терапия, доказана холистична методика, която се прилага за възстановяване от химичен и хормонален дисбаланс. Съчетаването на двата метода на терапии позволява още по-голямо прецизиране на лечението и гарантира успеха му (това е особено важно при лечението на хронични и „труднолечими и нелечими“ заболявания).

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Позитивната психотерапия и Боуен терапията могат да помогнат във вашият конкретен случай и защо Позитивната психология и Боуен техниката са толкова успешни в лечението на много сложни състояния и редица психични проблеми? - се свържете се с Ина Антонова - Позитивен психолог и психотерапевт, специалист в лечението с "Цветята на Д-р Бах" и дългогодишен член на „Международната асоциация по позитивна психология”, или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Позитивна психологияПозитивен психолог         Ина Антонова
и психотерапевт:................................
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: ina@bowencenter.bg

Виж още:
Каква е разликата между психотерапевт, психолог и психиатър?
▶ Ограничаващи вярвания - пречки за щастлив живот
Рецепта за здравословно самочувствие
Програмирай съзнанието си за щастлив живот
Групи за взаимопомощ и подкрепа
▶ Как да променим манталитета на жертва и да си възвърнем силата?

източник: manager.bg


 

ЕТИКЕТИ

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ