СВАЛЕТЕ КРЪВНОТО С ЙОГА

ЙогаЙога упражненията нормализират кръвното налягане!

Доказано е, че йогата помага при редица здравословни проблеми. Оказва се, че тези полезни упражнения подобряват и шофьорските умения. Йогата прави практикуващия по-концентриран и по-внимателен.

Не е никак препоръчително човек да е нервен зад волана. Добре е стресът да бъде преодолян, особено преди дълъг път, като един от начините за това е практикуването на йога.

Полезен съвет: Вземете си бутилка студена вода с прясно изстискан лимонов сок. Вълшебната течност освежава и тонизира, когато на човек му се доспи, и предпазва от главоболие.

Ако човек е изнервен, допуска повече грешки, когато е зад волана. Правилното дишане нормализира кръвното налягане и успокоява нервите.

В Боуен център сме на мнение, че физическото здраве е пряко свързано и зависи от емоционалното равновесие на човека, затова Боуен терапевтите ни винаги вземат предвид и Психологическия профил на пациента, което позволява още по-голямо прецизиране на лечението (това е особено важно при лечението на хронични и „неизлечими“ заболявания).

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Боуен терапията може да помогне във вашият конкретен случай и защо Боуен техниката е толкова успешна в лечението на много сложни състояния и редица заболявания? - се свържете се с Димитър Парушев - Боуен терапевт, рехабилитатор и гл. секретар на Българска асоциация по Боуен терапия (БАБТ) или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Боуен терапияБоуен терапевт:      Димитър Парушев
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: dp@bowencenter.bg

Виж още:
Боуен терапия за подобряване на метаболизма
Боуен терапия - истини и заблуди
▶ Ефективността на терапия боуен
▶ Да излекуваме тялото с боуен
▶ Боуен срещу бебешки колики
▶ Боуен терапия - 16 ползи
Боуен срещу нощно напикаване
▶ Възстановяване от травми с боуен терапия
▶ Техниката боуен помага на забременяването - бременността и след това

източник: lekuva.net


 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ