БОУЕН ЛЕКУВА БОЛКИТЕ ПРИ ИШИАС

Боуен терапияСедалищния нерв е най-големият нерв в тялото.  Започва с коренчета в лумбалната част на гръбначния стълб, т.е. областта на кръста, минава дълбоко в седалищния мускул и се спуска по задната страна на долния крайник чак до стъпалото.

Засягане, възпаление на седалищния нерв и неговите клонове обикновено води до състояние, наречено Ишиас.

Боуен Техниката третира успешно Ишиаса. Ишиасът обикновено се проявява едностранно. Често болката започва от кръста, излъчва се надолу в задната част на седалището и бедрото и се спуска надолу по крака. В зависимост от засегнатата част на седалищния нерв болката може да се усеща и по ходилото и пръстите. Скованост, изтръпване, парене и боцкане, са обичайните усещания около тези зони - това са симптоми при ишиас. Ишиаса често се описва като остра болка или електрически-подобен шок отправна в седалищния мускул, който върви надолу по задната повърхност на бедрото и крака.

Причини за възникване на ишиас

Боуен терапияХерниран диск, спондилолистеза, остеоартрит на лумбосакралния дял на гръбначния стълб, луксация на тазобедрена става или бременност са все причини за ишиас.

Ишиас обикновено засяга повече хората на възраст над 30 и може да засегне едната или двете страни на тялото едновременно. Много хора са имали ишиас без видима причина т.е. без инцидент, падане или остеоартрит.

Терапията Боуен и лечение на ишиас

Голямата новина е, че Боуен лечението работи фантастично с ишиасната болка и повечето клиенти реагират много бързо на лечението и усещат много по-малко болка в рамките на часове след лечението/процедурата.

Както при дисковата херния, болките в седалищния се третират по подобен начин, като се използват сходни процедури.

Боуен терапияКато цяло, повечето клиенти се нуждаят от само две, три Боуен процедури за лечение на седалищната болка.

Прочетете в секцията на нашия сайт Препоръки и отзиви на пациенти за да видите клиенти с опит при лечение на ишиас с Боуен терапия.

Боуен терапията влияе върху вегетативната нервна система, подобрявайки функцията ѝ, това директно се отразява на метаболизма, възстановителните ни способности, баланса на организма и всички негови функции... Така връщайки се към идеалния баланс на нашия организъм, всичко заработва по възможно най-добрия за нас начин!

Това в случая води до възвръщане на еластичността на дисковете и подобряване на здравината им! Боуен терапияОперацията решава вече възникнал проблем, но не предпазва от ново възникване. Боуен терапията работи срещу причините, а не срещу симптомите! Симптомите сами отшумяват, при елиминиране на причината. Естествено с Боуен терапията се постига и много по-бързо и качествено възстановяване.

Ежедневието и работата ви сами по себе си са травмиращи фактори, а Боуен ще помогне организма ви да се справя с това натоварване.

В Боуен център сме на мнение, че физическото здраве е пряко свързано и зависи от емоционалното равновесие на човека, затова Боуен терапевтите ни винаги вземат предвид и Психологическия профил на пациента, което позволява още по-голямо прецизиране на лечението (това е особено важно при лечението на хронични и „неизлечими“ заболявания).

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Боуен терапията може да помогне във вашият конкретен случай и защо Боуен техниката е толкова успешна в лечението на много сложни състояния и редица заболявания? - се свържете се с Димитър Парушев - Боуен терапевт, рехабилитатор и гл. секретар на Българска асоциация по Боуен терапия (БАБТ) или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Боуен терапияБоуен терапевт:      Димитър Парушев
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: dp@bowencenter.bg

Виж още:
Боуен слага край на болките при Дискова херния
Дискова херния - Боуен терапия или операция
Боуен техниката развива телесният интелект
Върнахме към живота жена с белодробен карцином
Боуен техниката предизвиква клетъчни промени
Боуен терапия за подобряване на метаболизма
Боуен терапия - истини и заблуди
Боуен терапията промени живота ми
▶ Техниката боуен помага на забременяването - бременността и след това


 

ЕТИКЕТИ

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ