ЖЕНА ЗАБРЕМЕНЯ И РОДИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОУЕН ТЕРАПИЯ

Боуен център31-годишната П. прави опити да забременее от година и половина. Тя има хиперфункция на щитовидната жлеза. Оплаква се от болки в кръста и гърба. Лекари й установяват сколиоза и непрекъснато главоболие. Пациентката пие хормони и кортизон. Задъхва се, получава сърцебиене и треперене на ръце и така вече две години.

Благодарение на Боуен терапията болките в главата на младата жена отшумяват, общият дискомфорт намалява. И след два месеца тя вече е бременна. По време на цялата бременност П. непрекъснато ползвала Боуен терапия.

"Успяхме да овладеем 3 от 4 остри бронхита със съмнения за пневмония, придружените болки в кръста, ишиас, в гърба и честите главоболия и контракции, провокирани от бременността. Освен това и хормоните влязоха в норма. Докторите бяха категорични, че няма да мога да кърмя бебето", споделя П. по отношение на лечението.

Боуен центърСлед 4-тия месец на бременността П. спира хормоните. След като успешно роди едно здраво момченце, тя дори го кърми.

Освен че лекува безплодие, Боун терапията облекчава специфични наранявания, остри и хронични проблеми, чрез използване на оздравителните механизми на тялото, заяви специалистът Поля Боранска, практикуващ в Троян, Плевен и София. Терапевтът изпраща сигнали към нервната система на определени места по тялото - мускули, сухожили, нерви, а тялото отговаря своевременно.

Боуен е подходяща терапия за всички възрасти и състояния. Тя установява баланса посредством вегетативната нервна система, която контролира повече от 80% от телесните функции и е много податлива на стрес.

Боуен стимулира производството на колаген - главен белтък в съединителната тъкан. Всяко движение е напречно на мускулната тъкан и създава електричен заряд.

При отместване на ръката, направила движение боуен, се образува вдлъбнатина, която е с клетъчна течност за 2-3 секунди. След отпускане на мястото се създават така наречените солитон вълни. Те задържат енергията в себе си.

Две трети от човешкото тяло се състои от вода и чрез колагена и водата енергията тръгва по цялото тяло, пояснява Боранска. На един мускул са му необходими минимум 90 секунди, за да се върне в първоначалния си вид. Сотон вълната отминава за 2 минути, като при това е задействала целия организъм. Този ефект може да се сравни с цунами.

Боуен центърБоуен техниката помага при следните оплаквания:

- болки и стягане в горната част на гърба, зоната на раменете
- скованост във врата
- проблеми в бъбреци и пикочен мехур
- лимфен застой
- виене на свят
- общ оток
- сколиоза
- стрес
- безсъние
- депресия
- проблеми със синусите и дишането, както и алергии
- стимулиране на ерегийния поток
- мускулно-скелетни проблеми от шийната до лумбалната зона
- системно пренапрежение
- спортни травми
- мигрена
- храносмилателни и стомашно-чревни оплаквания
- проблеми в шия и рамо
- симптоми при менопауза

Положително влияние има техниката при множествена склероза, паркинсон, инфаркт и инсулт.

Боуен центърДруг пациент имал проблеми със стомашно-чревния тракт, силна хранична умора, нервно неразположение, лека депресия, стрес. Ето как той описва процедурите, които е правил при Поля Борянска: "Особено след първата ми стана необичайно студено, но ми беше замаяно и пусто - хубаво чувство. По време на процедурите се отпусках много дълбоко. След първите процедури сънят ми беше неспокоен, но това не ме притесняваше, защото показваше реакция на организма. Сле това постепенно енергията ми нарастваше, събуждах се отпочинал и с желание за живот. Успокоиха ми се червата. Остана ми проблемът със стомаха, който се дължи на упорита бактерия. Поля Боранска ме изпрати при доц. Лалев и той установи точната бактерия и диагноза. Направих 6 процедури и се убедих, че Боуен е много ефективна техника. Благодаря на Поля Боранска". материал на: 24 часа.bg, автор: Милена Милева

Ние, специалистите в Боуен център, сме на мнение, че физическото здраве е пряко свързано и зависи от емоционалното равновесие на човека, затова Боуен терапевтите ни винаги съобразяват индивидуалния план на всеки пациент и с Психологическия му профил, което позволява още по-голямо прецизиране на лечението (това е особено важно при лечението на хронични и „труднолечими“ заболявания).

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Боуен терапията може да помогне във вашият конкретен случай и защо Боуен техниката е толкова успешна в лечението на много сложни състояния и редица метаболитни и хормонални проблеми? - се свържете се с Димитър Парушев - Боуен терапевт, рехабилитатор и гл. секретар на Българска асоциация по Боуен терапия (БАБТ) или използвайте Формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ.

Боуен терапияБоуен терапевт:      Димитър Парушев
телефон за връзка:      +359 882 416 567
електронен адрес: dp@bowencenter.bg

Виж още:
Боуен терапия - истини и заблуди
▶ За всяко заболяване има логично обяснение
▶ Ефективността на терапия боуен
▶ Боуен срещу бебешки колики
▶ Как щастието влияе на здравето
Боуен срещу нощно напикаване
Боуен терапията промени живота ми
▶ Техниката боуен помага на забременяването - бременността и след това
▶ Боуен срещу бебешки колики


 

ЕТИКЕТИ

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ